Menu

Veel Soesters werkten bij Frans cosmeticareus

dinsdag 04 augustus 2020

Yves Rocher is een Frans cosmeticamerk. Het bedrijf wordt in 1958 opgericht in het Franse La Gacilly in Bretagne door de ondernemer Yves Rocher (1930-2009). Een kleinzoon, Bris Rocher, is sinds 2010 de bestuursvoorzitter van het bedrijf.

Het is nog altijd een familiebedrijf en niet beursgenoteerd. De familie heeft nagenoeg alle aandelen in handen.

De onderneming Yves Rocher had in 2015 een omzet van iets meer dan twee miljard euro. Er werken zo'n 15.000 mensen en de onderneming is aanwezig in 102 landen. In Soest is Yves Rocher een belangrijke werkgever geweest. In de jaren tachtig werkten er meer dan 150 mensen bij de cosmeticareus. Inmiddels werken slechts 25 mensen in de Soester vestiging. Johan Schimmel is daar een van. Hij vertelt zijn verhaal over Yves Rocher in ons boek over de Soester Iconische Bedrijven. Wat zijn jouw herinneringen aan Yves Rocher? Heb je er zelf gewerkt en wat deed je daar? Vertel je herinnering en wie weet komt he tin ons boek over de Soester Iconische Bedrijven.

Het boek bestellen kan nu al. Doe dat via onderstaande knop:

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact