Menu

Ontmoeting met André van den Dijssel jr. en Gijs Kok

maandag 12 oktober 2020

Wij hebben het al eerder op deze pagina's gehad over Procar, het echte Soester bedrijf, dat in 2006 onderdeel werd van de Scandinavische reus Kemetyl. Om een compleet verhaal te krijgen spraken wij de afgelopen weken met de voormalige directieleden Gijs Kok en André van den Dijssel jr.. Zij leverden ons (nog) meer info over Procar dat opgericht is in 1952 door de vader van André. 

Van eenmansbedrijf groeit Procar ('voor de auto') uit tot een onderneming waar op de internationale markt een miljoenenomzet wordt bereikt .

Procar is vooral een Soester bedrijf door het grote regiment aan Soester medewerkers in de produktie, de vertegenwoordiging, de administratie, maar ook door de sponsoring van veel Soester sportverenigingen en lokale evenementen.

André jr. gaf ons een rondleiding in zijn huis waar in zijn 'mancave' een imposante hoeveelheid Feyenoord-shirts hangt, maar waar ook de plaquette met de beeltenis van zijn vader te zien is. 

Boek bestellen? Dat kan via onderstaande knop:

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact