Menu

Bas heeft zijn eigen boek

dinsdag 06 oktober 2020

Op veilige afstand kreeg Bas Romein dinsdag het eerste boek 'Leven en werken op anderhalve meter' uitgereikt. Een boodschappentas met tien exemplaren werd aan de deurknop gehangen, even bellen en gauw afstand nemen. In de deuropening bladerde een zichtbaar trotse Bas in zijn boek.

'Leven en werken op anderhalve meter' is 160 pagina's dik en voorzien van kleurenfoto's en fraai vormgegeven door Erica Heykoop van Zippy Communicatie. 

Het boek, met als ondertitel, 'Dagelijkse observaties in coronatijd', ligt vanaf donderdag in de boekwinkels in Soest. Helaas kan de geplande boekpresentatie geen doorgang vinden. Het is wrang dat juist bij Bas thuis het hoofdonderwerp van zijn boek nu 'op visite' is. Maar gelukkig kunnen de voorintekenaars vanaf vrijdag hun bestelde exemplaar ophalen bij Reto Valley aan de Nieuwegracht 13. Tussen 16 en 19 uur zitten wij klaar om de boeken (op afstand) te overhandigen. Vriendelijk verzoek om na ontvangst van het boek direct weer het pand te verlaten zodat er een veilige doorstroom gegarandeerd is.

Het boek 'Leven en werken op anderhalve meter' ligt vanaf vrijdag bij Boekhandel Van de Ven, Primera Tamboerijn en Soest-Zuid, CIGO, Bruna Soest en Baarn en de Cornershop in Soesterberg. Verkoopprijs is € 20,20. Een deel van de netto-opbrengst komt ten goede aan Team Uitbehandeld van Wout Middelman (zie bijgaand artikel).

Vanaf deze plaats feliciteren wij Bas Romein met zijn boek. Voor ons was het een voorrecht om met hem samen te werken. Maar nog belangrijker: wij wensen Marr een spoedig herstel!!

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact