Menu

Binnenkort in de winkel: Soester Iconische Bedrijven

zondag 25 oktober 2020

Over enkele weken lanceren wij ons derde boek in de serie 'Toen wij nog jong waren...'.  Na de succesvolle uitgaves over Het Soester Natuurbad (2018) en Het Soester Uitgaansleven (2019) komt in november het boek over ‘Soester Iconische Bedrijven’ in de Soester boekwinkels te liggen. In dit boek staat de geschiedenis van veertig bedrijven beschreven. Ruim vierhonderd foto’s illustreren de artikelen. Het gaat om bedrijven als Van Hengstum Apparatenbouw, Gebr. Beijer, Ben Becker, W.C. Tensen, Verkeersschool Los, Van ‘t Net, Chemco, Auto Smeeing, Taxi Klomp, Taxi Tak, De Gouden Snaar, De Kringloopwinkel, Boekhandel Van de Ven, Van Doorn-Soest, IJssalon Regnery/Bemer, TBS, Mercurius/Smurfit Kappa, Foxboro, etcetera. Het zijn ondernemingen die, zonder uitzondering, bij iedereen in Soest bekend zijn en/of van grote economische waarde zijn (geweest).

Tientallen interviews, tientallen bronnen en heel veel persoonlijke ervaringen van Soesters komen in dit unieke kijk- en leesboek samen.

We zijn blij dat we hier al de cover kunnen laten zien. Deze is gemaakt door vormgever en illustrator

Erica Heykoop van Zippy Communicatie. Zij is ook de vormgeefster van dit boek (en ook onze voorgaande boeken).

Verkrijgbaar rond 20 november in de Soester winkels en als je drukt op onderstaande cover kom je op de bestelpagina:


Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact