Menu

Soester Iconische Bedrijven - HERUITGAVE (TWEEDE DRUK)

donderdag 01 juli 2021

De eerste druk van het boek Soester Iconische Bedrijven is inmiddels UITVERKOCHT. Ondanks de coronatijd hebben we in een half jaar tijd ruim 900 exemplaren van dit boek verkocht. Daar hebben we heel veel Soesters blij mee kunnen maken en daar zijn we trots op.

We zijn bezig met het organiseren van een tweede druk welke mogelijk in het najaar zal verschijnen. Je kunt deze tweede druk nu bij ons bestellen. 
Om misverstanden te voorkomen: de tweede druk is een heruitgave van het boek, waarin we enkele fouten zullen herstellen.
Iets ANDERS is dat we ook bezig met een tweede deel van Soester Iconische Bedrijven. Dit is een compleet ander boek, vol met nieuwe verhalen over Soester bedrijven. . 

In deel 1 staat de geschiedenis van veertig bedrijven beschreven. Ruim vierhonderd foto’s illustreren de artikelen. Het gaat om bedrijven als Van Hengstum Apparatenbouw, Gebr. Beijer, Ben Becker, W.C. Tensen, Verkeersschool Los, Van ‘t Net, Chemco, Auto Smeeing, Taxi Klomp, Taxi Tak, De Gouden Snaar, De Kringloopwinkel, Boekhandel Van de Ven, Van Doorn-Soest, IJssalon Regnery/Bemer, TBS, Mercurius/Smurfit Kappa, Foxboro, etcetera. Het zijn ondernemingen die, zonder uitzondering, bij iedereen in Soest bekend zijn en/of van grote economische waarde zijn (geweest).

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact