Menu

Meer Soester Iconische Bedrijven (deel 2)

woensdag 13 januari 2021

In november 2020 lanceerden wij ons boek over 39 Soester iconische bedrijven. De uitgave bleek een schot in de roos. De boeken gaan als warme broodjes over de (op dit moment virtuele) toonbank.

Op veler verzoek zijn wij in deze eerste weken van 2021 gestart met een tweede deel over de Soester iconische bedrijven. De eerste gesprekken zijn gestart, anekdotes en foto's werden verzameld. In 'Meer Soester iconische bedrijven (deel 2)' verhalen over onder meer Pribor Confectie, Hofleverancier Joh. Mets van de delicatessen, Garage Stam, Kaasboerderij De Staelenhoef, Edelsiersteenslijperij De Sprong, Buurtsuper Janmaat. Installatiebedrijf Reijerse, Slagerij Van Asch, Eb Karelsen, Bakkerij Strietman en Middelman Wonen.

Het is maar een greep uit de nieuwe collectie die wij in een uniek naslagwerk gaan vastleggen. U kunt nu al intekenen voor dit boek. Als u nu het boek bestelt betaalt u de voordelige intekenprijs van € 21,95 (in plaats van € 24,95) en zorgt u er bovendien voor dat wij de produktie van dit tweede deel mogelijk kunnen maken.

Heeft u tips over bedrijven die zeker in het boek moeten komen? Meld dit dan via info@uitgeverijpeles.nl . Misschien heeft u ook foto's en verhalen die wij kunnen gebruiken. 

Meer Soester Iconische Bedrijven (deel 2) ligt vanaf november 2021 in de winkels. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact