Menu

Winnaars bekend van 'Aan wie gun jij een boek'-actie

woensdag 01 april 2020

Op 20 maart startten de auteurs Lex Bergers en Peter Beijer hun eerste actie in Coronavirus-tijd: 'Aan wie wil je graag het boek Het Soester Uitgaansleven GRATIS weggeven'.
Uit de vele leuke reacties op verschillende Soester FB-pagina's (en ook via de e-mail) zijn op 1 april (geen grap) vijf winnaars geselecteerd.

De winnaars zijn:

  • Loes Butzelaar
  • Annie Saor Alba
  • Bob van der Kolk
  • Joke Swiderski
  • Wil Pothoven

Zij mogen het boek Het Soester Uitgaansleven gratis weggeven aan iemand die het volgens hen verdient. De auteurs zorgen voor de bezorging. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad via een PB (via Messenger).
Van harte gefeliciteerd met de prijs en we hopen dat de door jullie uitverkoren mensen er blij mee zijn.

De inzenders die buiten de prijzen zijn gevallen mogen deelnemen aan een speciale actie en maken daarmee ook kans op de Horecabon van € 75,-. Hierover hebben we ze eveneens persoonlijk bericht gestuurd (via Messenger of e-mail).

NIEUWE ACTIE
In de nieuwe actie (1 april-1 mei) ondersteunen Lex Bergers en Peter Beijer de Soester Courant met een advertentie én tevens de Soester Horeca omdat kopers van een van hun boeken kans maken op een Horecabon van € 75,-

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact